Kasım ayı sebzeleri;
Beyaz Lahana, Brüksel Lahanası, Havuç, Ispanak, Karnabahar, Kereviz, Kırmızı Lahana, Kırmızı Turp, Pancar, Pırasa, Şalgam, Yer Elması.
Kasım ayı meyveleri;
Armut, Ayva, Balkabağı, Elma, Greyfurt, Kuşburnu, Mandalina, Muz, Nar, Trabzon Hurması, Zeytin.
Kasım ayı balıkları;
Hamsi, İstavrit, Kefal, Kılıç, Lüfer, Palamut, Torik, Uskumru.
Beyaz Lahana
- Bağırsaktaki faydalı bakterileri besleyerek sindirime yardımcı olur.
- Düşük kalorili, kilo vermeye yardımcı.
- 1 porsiyon beyaz lahana günlük C vitamini ihtiyacının %80’ini karşılar.
- Kanser oluşumunu önlemeye yardımcıdırv
Bal Kabağı
- Güçlü antioksidan olarak kronik hastalıkları önler.
- Bağışık sistemini güçlendirmeye destek besinlerden biridir.
- Yaşla birlikte oluşan görme problemlerinin önlenmesine yardımcı olur.
- Güneş ışınlarının ciltte yarattığı harabiyeti önler, kolajen yapımına destek olur.
- Kalp hastalığının önlenmesine yardımcı olur.
Yemeklere Baharat Ekleyin!
Yerine Ne Yenir
Sağlıklı ve zinde günler dileriz
Diyetlif